Hesap ve veri silme
Picofy hesabını ve ona bağlı tüm verileri istediğin zaman kalıcı olarak silebilirsin.
Uygulamadan sil (en hızlısı)
- Picofy'yi aç ve hesabına giriş yap.
- Ayarlar'a git.
- En alttaki Hesabı Sil'e dokun.
- Uyarıyı oku, onay kutusuna SİL yaz ve Hesabımı Sil'e bas.
Uygulamaya erişemiyorsan
Hesabına kayıtlı e-posta adresinden support@picofy.app adresine "Hesap silme talebi" konulu bir e-posta gönder. Kimliğini doğruladıktan sonra hesabını en geç 30 gün içinde sileriz.
Neler silinir?
- Profilin (kullanıcı adı, biyografi, profil fotoğrafı) ve giriş bilgilerin.
- Gardırobun, kombinlerin, koleksiyonların, kaydettiklerin, takvim planların.
- Gönderilerin, hikâyelerin, yorumların, beğenilerin ve takip ilişkilerin.
- Yüklediğin tüm fotoğraf dosyaları.
- Umbrella bakiyen ve işlem geçmişin (bakiye silindikten sonra geri getirilemez).
- Yapay zekâ kullanım ve moderasyon kayıtların.
Neler saklanabilir?
- Yasal yükümlülükler gereği tutulması gereken ödeme/fatura kayıtları; bunlar App Store ve Google Play'de tutulur.
- Kötüye kullanımı önlemek için gereken, kişisel olarak tanımlanamayan güvenlik kayıtları.
Önemli
- Silme geri alınamaz.
- Hesabı silmek aboneliğini iptal etmez. Ücretlendirilmeye devam etmemek için aboneliğini App Store veya Google Play ayarlarından iptal et.